dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIJsselmeervogels herdenkt overleden voormalig voorzitter Van der Vuurst

IJsselmeervogels herdenkt overleden voormalig voorzitter Van der Vuurst

IJsselmeervogels rouwt om het verlies van haar oud-voorzitter Arian van de Vuurst. De voormalig preses overleed op 31 oktober op 74-jarige leeftijd.

Van de Vuurst was vier jaar lang voorzitter van de club. Daarover schrijft IJsselmeervogels op haar website: ,,Arian van de Vuurst hanteerde van 2006 tot 2010 als preses van IJsselmeervogels de voorzittershamer. Daarvoor was hij al drie jaar lang lid van het bestuur in de functie van bestuurslid algemene zaken. In die periode en in die rol leerde hij de club kennen en vond hij al snel zijn weg. Zijn recht-door-zeementaliteit, samen met zijn ontspannen humor maakte dat hij een fijn mens was om mee te werken. Toen voorzitter Gerrit Heijnen overleed was Arian als bestuurslid zijn logische opvolger. Ook in deze functie was hij goed op z’n plaats. Daarnaast was Arian ook nog eens, wat betreft prijzen van de hoofdmacht, een van de meest succesvolle voorzitters uit de historie van de vereniging. Na een termijn van vier jaar gaf hij het stokje over aan Peter van Diermen. Arian deed een stapje terug, maar bleef wel verbonden binnen de club als adviserend lid van de horecacommissie.”

,,De laatste jaren ging zijn gezondheid helaas drastisch achteruit. Het voetbalveld werd steeds minder bezocht, maar toch was hij nog regelmatig toeschouwer van de thuiswedstrijden van de hoofdmacht. IJsselmeervogels verliest in Arian van de Vuurst een uitstekend en bevlogen voormalig voorzitter en aimabel mens. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, kinderen, verdere familie en nabestaanden. Wij wensen hen de troost en kracht van onze Hemelse Vader toe om dit verdriet te dragen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD