donderdag, september 23, 2021
HomeClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels hengelt ook aanvaller van Jong FC Utrecht binnen

IJsselmeervogels hengelt ook aanvaller van Jong FC Utrecht binnen

Naast Rydell Poepon heeft IJsselmeervogels kort voor het sluiten van de transferperiode nog een aanvaller vastgelegd. Yassine Tekfaoui komt over van Jong FC Utrecht, meldt het AD.

Voor de 19-jarige Amersfoorter betekent het een terugkeer naar de Westmaat, waar hij voor hij zijn geluk beproefde bij FC Utrecht al speelde. ,,Een creatieve, behendige jongen”, stelt trainer Berry Smit tegen de krant. ,,Dit geeft ons aanvallend nog meer opties.” Tekfaoui had bij FC Utrecht nog een verbintenis tot medio 2023, maar die verbintenis werd afgelopen week in goed overleg ontbonden.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD