Home Clubs IJsselmeervogels IJsselmeervogels hengelt Katwijk-spelmaker Steven Sánchez Angulo binnen

IJsselmeervogels hengelt Katwijk-spelmaker Steven Sánchez Angulo binnen

Steven Sánchez Angulo draagt komend seizoen het shirt van IJsselmeervogels. De 28-jarige Colombiaans-Nederlandse aanvallende middenvelder komt over van Katwijk en tekent een contract tot de zomer van 2022.

- Advertentie -

Sánchez Angulo en Katwijk maakten recent bekend dat de samenwerking, die in 2015 begon, komende zomer eindigt. Daarop sloeg IJsselmeervogels toe. Eerder speelde hij in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en belandde via RKAVV bij Katwijk. Voor de oranje-zwarten speelde hij ruim 130 wedstrijden.

,,Met Steven halen we een zeer behendige speler binnen die aanvallend op meerdere posities inzetbaar is. Hij heeft zich jarenlang bewezen bij een vereniging waarbij de druk en intensiteit om te presteren overeenkomt met die van IJsselmeervogels. Hij neemt die ervaring mee richting zijn teamgenoten. Daarnaast hebben we tijdens de persoonlijke contactmomenten Steven leren kennen als een warme persoonlijkheid die, net als wij, het sociale aspect van het voetbal erg belangrijk vindt. Alle ingrediënten om er een succesvolle samenwerking van te maken zijn dus aanwezig”, reageert Erwin van der Lugt namens de technische commissie op de clubsite.

Sánchez Angulo is na Jesse Wielinga, Daniel van Son, Khalid Tadmine en Darren Rosheuvel de vijfde versterking van de Rooien.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES