Volg ons
Danny Buijs Kozakken Boys

Tweede Divisie

‘IJsselmeervogels heeft eerste twee aanwinsten al binnen en was rond met Danny Buijs’

‘IJsselmeervogels heeft eerste twee aanwinsten al binnen en was rond met Danny Buijs’

IJsselmeervogels draait als een trein in de Tweede Divisie, maar evengoed roert de technische commissie van de Rooien zich al op de transfermarkt. De koploper in de Tweede Divisie heeft zelfs de eerste twee nieuwe spelers voor volgend seizoen al vastliggen.

Speelziek
Dat onthult André van Diermen, voorzitter van de technische commissie, in de podcast van Voetbal247.nl, die vanaf vanmiddag te beluisteren is via deze website, Soundcloud en Spotify. Van Diermen toont zich openhartig en vertelde tevens hoe de club anderhalf jaar geleden rond was met toenmalig Kozakken Boys-coach Danny Buijs, die echter – in goede harmonie – alsnog afzag van de overstap door de kans die hem bij FC Groningen werd aangeboden. Tevens bevestigt Van Diermen dat de Rooien, na het afzeggen van Buijs, vervolgens spraken met Ted Verdonkschot en huidig Sparta Nijkerk-succescoach Eric Speelziek.

Van den Meiracker
Van Diermen gaat daarnaast in op de onrust aan het einde van afgelopen seizoen rond de positie van Verdonkschot, hij schetst hoe de ‘overval op Kozakken Boys’ zorgvuldig werd voorbereid, waarbij de drie kroonjuwelen uit Werkendam naar de Westmaat werden gelokt. De TC voorzitter spreekt daarnaast over de opmerkelijke degradatieregeling in de Tweede Divisie, het voornemen van rivaal Spakenburg om met een mogelijk betaalde technisch directeur te gaan werken, de vroege contractverlenging van Danny van den Meiracker die binnen 30 seconden geregeld was en hij beantwoordt de vraag of Katwijk zich moet ‘doodschamen’ wanneer het geen kampioen wordt en blikt hij uiteraard vooruit op de naderende Derby.

De podcast van Voetbal247.nl met André van Diermen is in de loop van de middag op deze website te beluisteren!

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie