dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagIJsselmeervogels heeft aanvaller Trinidad & Tobago op proef

IJsselmeervogels heeft aanvaller Trinidad & Tobago op proef

IJsselmeervogels heeft een opvallende verschijning op het trainingsveld deze weken. Cameron Roget is namelijk op proef. De 26-jarige vleugelaanvaller komt uit San Diego en heeft ook een verleden als jeugdinternational van Trinidad & Tobago. Hij zal de kans krijgen een contract te verdienen.

Pogingen in Finland

Roget speelde op Trinidad & Tobago voor St. Ann’s Rangers, om in 2014 de overstap te maken naar Finland. Bij Sporting Kristina was hij een vaste waarde, op het derde niveau van Finland kwam hij tot 7 goals in 26 wedstrijden. Een stapje hoger bij Vaasa IFK kwam hij een stuk minder in actie. Een nieuwe club kwam er afgelopen kalenderjaar niet, waardoor hij nu een poging gaat wagen bij IJsselmeervogels. In het verleden kwam hij ook uit voor Trinidad & Tobago onder-23.

Tweede opvallende proefspeler

De technische commissie over Roget: “Cameron loopt de komende één à twee weken stage om een contract te verdienen. Eventueel al voor dit seizoen. Cameron kan uit de voeten als rechtshalf en rechtsbuiten en zou eventueel ook in de spits kunnen spelen. Een krachtige, maar ook snelle buitenspeler. Vanavond zal hij ook meespelen tegen Jong De Graafschap.” Het is de tweede opvallende proefspeler dit seizoen bij IJsselmeervogels. Eerder werd Ingólfur Sigurdsson vastgelegd, de IJslander heeft een verleden bij sc Heerenveen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD