zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels haalt Paulo Meijndershagen weg bij HFC

IJsselmeervogels haalt Paulo Meijndershagen weg bij HFC

In navolging van Wessel Boer vertrekt ook assistent-trainer Paulo Meijndershagen van Koninklijke HFC naar IJsselmeervogels.

Paulo Meijndershagen speelde van 2001 tot 2005 voor de Rooien. Bij De Vogels komt hij ook andere ex-HFC’ers tegen zoals Daniël van Son en Khalid Tadmine.

 

De komst van Paulo Meijndershagen betekent dat de bestaande technische staf, bestaand uit Gert Peter de Gunst, Ton Cornelissen en Jacob Mulder vanaf komend seizoen wordt uitgebreid. Erwin van der Lugt van de TC zegt hierover: “We zijn enorm blij dat Paulo onze A-selectie komend seizoen komt versterken. Hij kent onze club goed, heeft hier ook succesvolle jaren gehad en heeft inmiddels een aantal jaar trainerservaring. Met zijn komst hebben we een assistent-trainer die goed in staat is om tussen de groep te staan en zich te ontfermen over talentvolle jonge spelers die de stap naar de basiself nog moeten maken. Bovendien hebben we met zijn komst meer mogelijkheden om bijvoorbeeld per linie te trainen. Kortom: fijn om hem te kunnen toevoegen aan de bestaande staf.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD