maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels haalt in Zschusschen vervanger voor geblesseerde Akla

IJsselmeervogels haalt in Zschusschen vervanger voor geblesseerde Akla

IJsselmeervogels heeft in Felitciano Zschusschen alsnog een aanvallende versterking vastgelegd. De Rooien zaten daarom verlegen na de zware knieblessure die Ali Akla enkele weken geleden opliep, waardoor de creatieve aanvaller geruime tijd buitenspel staat.

Jong FC Twente
Zschusschen komt over van het Schotse Inverness, waar hij eind januari zijn contract liet ontbinden. Bij IJsselmeervogels tekent de voormalig speler van Jong FC Twente voor één seizoen. Eerder speelde hij bovendien voor FC Dordrecht, NAC, FC Oss en FC Saarbrücken.

Topscorer Curacao
,,Felitciano is fysiek sterk en heeft een sterk rechterbeen en heeft scorend vermogen. Dat bewijst hij ook als topscorer aller tijden van Curacao”, licht de technische commissie toe op de clubsite. ,,Hij was in het Jong FC Twente van Jan Zoutman destijds een belangrijke schakel in de punt van de aanval, of rondom de aanval. In de periode daarna heeft hij wat pech gehad, maar we denken in hem een goede vervanger te hebben voor de recent geopereerde Ali Akla, door wiens blessure we nog behoefte hadden aan een aanvallende versterking. Met de komst van Felitciano is de selectie in principe rond.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD