dinsdag, oktober 26, 2021
HomeClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels haalt defensieve versterking op bij FC Dordrecht

IJsselmeervogels haalt defensieve versterking op bij FC Dordrecht

Dylan de Braal zal in het seizoen 2021/2022 het shirt dragen van IJsselmeervogels. De club uit Spakenburg maakte de komst van de verdediger bekend via de officiële kanalen.

De 26-jarige aanwinst maakt momenteel nog deel uit van de selectie van FC Dordrecht waar hij in bezit was van een aflopend contract. De Braal begon met voetballen bij RKSV GFDA uit Loosduinen. Na zijn overstap naar TONEGIDO werd hij ontdekt door de scouts van ADO Den Haag. Na een periode bij de club uit de Residentie volgde FC Den Bosch, RKC Waalwijk, FC Oss, Helmond Sport en FC Dordrecht.


Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD