dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogels'IJsselmeervogels grijpt vooralsnog naast oud-Ajacied Rydell Poepon'

‘IJsselmeervogels grijpt vooralsnog naast oud-Ajacied Rydell Poepon’

Rydell Poepon is er volgens zaakwaarnemer Stefano van Delden niet uitgekomen met IJsselmeervogels. ,,Het voorstel van de Vogels en de wensen van Poepon lagen te ver uit elkaar”, aldus Van Delden tegen Voetbal247.nl.

Poepon houdt momenteel zijn conditie op peil bij Koninklijke HFC. Vanuit de Koninklijke heeft Poepon volgens Van Delden nog niets gehoord. Eerder stelde trainer Gertjan Tamerus binnenkort met de aanvaller om tafel te willen: ,,Wat wil hij? Kunnen wij iets voor hem betekenen als er geen BVO komt?” Wel is er interesse vanuit aantal buitenlandse clubs, aldus de zaakwaarnemer.

Poepon was ooit een groot talent in de jeugd van Ajax. Hij kwam uit voor Roda JC, NAC, Sparta en De Graafschap en was voor het laatst actief in Turkije. Een paar maanden geleden zei hij: ,,Ik sta open voor andere clubs en voel dat ik het profvoetbal lichamelijk nog goed aankan. Ik weet niet of ik trainer zou willen worden, maar ik wil sowieso de papieren halen om mezelf in ieder geval die kans te kunnen geven. Wat voor een trainer ik zou zijn? Ik denk een combinatie van Sonny Silooy en Erik Ten Hag, afhankelijk van de leeftijd van mijn spelers. Ik zou een gezellige maar serieuze trainer willen zijn.”

IJsselmeervogels liet afgelopen zomer aanvallers Ahmed el Azzouti en Robbert Olijfveld vertrekken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD