zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIJsselmeervogels en Oversloot na één seizoen al uit elkaar

IJsselmeervogels en Oversloot na één seizoen al uit elkaar

Huib Oversloot is bezig aan zijn laatste maanden als speler van IJsselmeervogels. De vleugelverdediger kwam in de zomer over van Noordwijk, maar wist in Spakenburg geen vaste basisplaats te veroveren. Het nieuws van zijn aanstaande vertrek werd bekend gemaakt op de website van de club uit de Tweede Divisie.

Voor zijn periode bij Noordwijk (zie foto) was hij onder andere actief voor UVS, ADO Den Haag, FC Twente en ARC. Oversloot kwam dit seizoen tot twee officiële wedstrijden voor IJsselmeervogels waarvan hij er één in de basis mocht starten. Op de voornoemde website ‘sprak’ de technische commissie over het vertrek van de verdediger. ,,Huib lijkt zich dit seizoen te moeten schikken in een bijrol. Hij heeft daarom aangegeven graag een club op niveau, dichterbij huis te willen zoeken. Wij hebben daar begrip voor en verwachten dat hij zeker een mooie club gaat vinden in de Tweede of Derde divisie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD