Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

IJsselmeervogels en Kozakken Boys lopen blauwtje bij SteDoCo-goalgetter Joran Schröder

IJsselmeervogels en Kozakken Boys lopen blauwtje bij SteDoCo-goalgetter Joran Schröder

SteDoCo-spits Joran Schröder besloot deze week niet in te gaan op de lokroep van tweededivisionisten IJsselmeervogels en Kozakken Boys. De aanvaller sprak volgens het AD met beide clubs, maar besloot uiteindelijk zijn contract in Hoornaar met twee jaar te verlengen.

Daarbij werd bovendien een optie opgenomen tot 2024. De 27-jarige Schröder kwam in 2015 over van vv Hardinxveld en ontpopte zich de afgelopen jaren tot een ware goalgetter. ,,Ik ben uiteindelijk alleen met Kozakken Boys en IJsselmeervogels gaan praten’’, bevestigt Schröder aan de krant. ,,Ik heb dus gesproken met een grote club uit de regio en de grootste club uit het amateurvoetbal. Het was heel verleidelijk, want bij de ‘Vogels’ zou ik de superderby tegen de ‘Blauwen’ kunnen gaan spelen. Kozakken Boys is ook een heel mooie club. Als wij met SteDoCo niet promoveren, krijg ik misschien nog wel spijt. Ik ben al zolang bij deze club en dus had SteDoCo het recht op het laatste gesprek. Ook zij willen naar de tweede divisie en ik weet wat ik aan SteDoCo heb.’’

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag