Volg ons
FC Lisse haalt 2 spelers

Derde Divisie Zaterdag

IJsselmeervogels en FC Lisse nemen stokje Scheveningen over

IJsselmeervogels en FC Lisse nemen stokje Scheveningen over

De koppositie in de Derde Divisie Zaterdag is weer overgegaan. Scheveningen miste twee penalty’s tegen Huizen en won niet. IJsselmeervogels en FC Lisse deden dat wel, waardoor ze nu weer één punt voor staan op Scheveningen.

Weer late goal Powel

Schevneingen kwam al snel op achterstand door een goal van Guido de Graaf, waarna Tim Peters zijn penalty gestopt zag worden door Verkerk. Op slag van rust maakte Sandro Calabro gelijk en in de pauze werd bekend dat Scheveningen-speler Ricardo Samoender in de kleedkamer in elkaar was gezakt. De wedstrijd werd wel hervat en Marvin Nieuwlaat miste ook nog eens vanaf elf meter. Zo bleef het 1-1. FC Lisse profiteerde overtuigend door Capelle te verslaan met 2-0 via Vermeulen en van der Putten. IJsselmeervogels kwam op achterstand door Jeremy de Graaf, maar VVOG werd doch nog verslagen door goals van Oktay Ozturk en een penalty van Berry Powel (2-1).

Achtervolgers profiteren niet

Achter de top drie won alleen Jong FC Volendam, dat nog wel bijna een 4-1-voorsprong weg gaf tegen ODIN’59 (4-3). ASWH gaf een 1-0-voorsprong (goal Peter de Lange) weg tegen SteDoCo door een goal van Maurice van der Wilt. Rijnsburgse Boys maakte bij Jong FC Groningen een 2-0-achterstand goals door goals van Hidde Prijs en Jeffrey Jongeneelen. Met de puntendelingen schieten de Uien weinig op. Onderin pakten alleen Huizen en Jong Almere een punt mee, waar ONS Sneek omhoog vloog door de 5-1-zege op FC Rijnvogels.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag