zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtIJsselmeervogels en FC Lienden boeken zege in eigen huis

IJsselmeervogels en FC Lienden boeken zege in eigen huis

IJsselmeervogels is de nieuwe koploper in de Tweede Divisie, de ploeg boekte zaterdag een fraaie zege op HHC Hardenberg (2-0). FC Lienden blijft in het spoor van de lijstaanvoerder doordat het drie punten wist te pakken tegen Rijnsburgse Boys (2-1). Barendrecht en VVSB deelden in de vierde speelronde de punten.

IJsselmeervogels – HHC
In de 35ste minuut was Ijsselmeervogels dichtbij een treffer. De inzet van Berry Powel verdween echter tot teleurstelling van de supporters in Spakenburg op de paal. Twee minuten later was het wel raak, Oktay Öztürk bracht zijn naam als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier (1-0). Dit op aangeven van Grot. In de blessuretijd  bepaalde Samir Marraki de eindstand op 2-0.

FC Lienden – Rijnsburgse Boys
De ploeg uit Rijnsburg leek in de 23ste minuut op voorsprong te komen na een kopbal van Serbony, Intezar stak er echter een stokje voor en kopte de bal van de doellijn.  Na 47 minuten spelen wees de dienstdoende scheidsrechter naar de stip in het voordeel van Rijnsburgse Boys, dit na een overtreding op Strooker. Het buitenkansje werd benut door Wesley Goeman (0-1). Tien minuten later was het Jermo Wilsterman die de gelijkmaker op het scorebord wist te zetten (1-1). De ploegen leken beiden met één punt het veld te verlaten, maar daar dacht Danny van den Meiracker toch anders over, hij was verantwoordelijk voor de winnende treffer van de thuisploeg (2-1). Dit in de 89ste minuut.

Barendrecht – VVSB
In de achttiende minuut werd de score geopend door de gasten, een heerlijke lob van Frans van Niel was doelman Van Splunter te machtig (0-1). Net voor de pauze wist Barendrecht orde op zaken te stellen. Aarts was de man van de assist en Salem werkte deze af (1-1). In de tweede helft wisten de ploegen het net van de tegenstander niet meer te vinden waardoor beiden genoegen moesten nemen met één punt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD