Volg ons
Yume Ramos ONS Sneek

Derde Divisie Zaterdag

IJsselmeervogels en ASWH laten punten liggen; Huizen staat laatste plaats af

IJsselmeervogels en ASWH laten punten liggen; Huizen staat laatste plaats af

IJsselmeervogels heeft nagelaten om de koppositie over te nemen van FC Lisse. De Rooien kwam op eigen veld niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Capelle. ASWH ging zelfs hard onderuit bij Jong FC Volendam. Jong Almere City is de nieuwe hekkensluiter.

Lisse houdt één punt marge

Capelle wist op De Westmaat al snel op 0-1 te komen via Olaf van der Sande, maar Ralph Hovestad zorgde voor rust voor de gelijkmaker. Ondanks een groot aantal kansen wist IJsselmeervogels de zege niet meer te pakken. ASWH ging bij Jong Volendam onderuit door twee goals vlak voor rust. Na een uur spelen werd het zelfs 3-0. FC Lisse is daardoor nog altijd koploper met een punt voorsprong op de Vogels en Scheveningen. ASWH staat vierde op twee punten, maar wel met een duel meer gespeeld.

Huizen ziet concurrentie weer in zicht

Onderin deed Huizen goede zaken door met 2-3 te winnen van Jong Almere. Een kwartier voor tijd zorgde Jorik van Ruiswijk voor de winnende goal, net nadat het duel enige tijd stil lag omdat Almere een speler liet invallen die niet op het formulier stond. Huizen heeft nu de aansluiting weer te pakken, want nummers vijftien en zestien Capelle en ODIN’59 staan op twee punten. ODIN’59 verloor bij Jong FC Groningen met 2-1, mede doordat vijf minuten voor tijd een penalty werd gemist. De meest opvallende uitslag van de dag kwam uit Sneek. ONS won met liefst 6-0 van VVOG, met onder meer drie goals van Yumé Ramos. DVS’33 en Harkemase Boys speelden gelijk (1-1).

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag