zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIJsselmeervogels contracteert zoon Marc Overmars

IJsselmeervogels contracteert zoon Marc Overmars

IJsselmeervogels heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Frenkie Overmars, zoon van Ajax-directeur Marc Overmars. De linksbuiten komt over van derdeklasser sv Epe.

De 19-jarige aanvaller speelde een jaar in de jeugd van FC Twente, dat hem oppikte bij zijn huidige club Epe, waar hij als 16-jarige debuteerde. Overmars trainde de afgelopen tijd al mee met de selectie van coach Ted Verdonkschot ,,en liet daar voldoende indruk achter om een contract voor komend seizoen te verdienen”, schrijven de Rooien op de clubsite.

,,Voor Frenkie is dit een kans om zich verder te ontwikkelen en met zijn komst krijgen we aan de linkerkant wat meer mogelijkheden. Net als bij Quincy Veenhof geldt hij als een talentvolle speler die we graag een kans willen geven om zich verder te ontwikkelen. Op zijn beurt wil hij heel graag slagen bij IJsselmeervogels, al zal de overstap van de derde klasse naar de tweede divisie wel een flinke omschakeling betekenen”, stelt André van Diermen van de technische commissie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD