woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels boekt spectaculaire winst

IJsselmeervogels boekt spectaculaire winst

IJsselmeervogels beleefde vorig seizoen niet alleen sportief een uitstekend jaar, ook financieel ging het de Rooien voor de wind. Penningmeester André Beukers kon een winst noteren van liefst 124 duizend euro, schrijft De Bunschoter op basis van de recent gehouden Algemene Leden Vergadering.

In control
De club dankt de winst met name aan de gehouden veilingavond, die circa een ton opleverde voor de clubkas. Daarmee wil IJsselmeervogels de kantine verbouwen. De financiën bij het Spakenburgse voetbalbolwerk liggen onder een vergrootglas sinds enkele jaren geleden er een verlies van twee ton in één jaar werd geleden. Inmiddels is de club naar eigen zeggen weer ‘in control’.

Zorgen

Wel hebben de Rooien zorgen over de sportieve prestaties dit seizoen: ,,We hebben er lang voor geknokt om in de Tweede Divisie te spelen en willen daar volgend seizoen ook spelen”, stelde bestuurslid Marcel de Graaf op de ALV. ,,We hebben zorgen over hoe het nu gaat. (..) We zijn er letterlijk dagelijks met elkaar mee bezig om het weer om te draaien.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD