Volg ons
Oktay Ozturk Ijsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

IJsselmeervogels bindt verdediger en middenvelder aan zich

IJsselmeervogels bindt verdediger en middenvelder aan zich

IJsselmeervogels heeft de contracten van Henri de Graaf en Oktay Öztürk verlengd. De club uit de Derde Divisie meldde dit op de officiële website. Beide spelers staan door het verlengen van hun contract één jaar langer onder contract op de Westmaat. In de zomer van 2018 loopt hun contract af.

Vaste waarde

Öztürk arriveerde in de zomer van 2015 bij IJsselmeervogels. Een gelukkig eerste jaar werd het niet voor de middenvelder, die was overgekomen van JVC Cuijk. De Rooien maakten een moeizaam seizoen door en dat gold ook voor Öztürk. De 26-jarige voetballer komt dit seizoen beter tot wasdom. In het team van trainer Sandor van der Heide is Öztürk verzekerd van een basisplaats. Van beide kanten is er vertrouwen in een langere samenwerking en dus werden de gesprekken voor een nieuw contract geopend. Deze week werd hier een akkoord over bereikt. “Oktay brengt een flinke dosis powervoetbal in de selectie, die past bij het type voetbal die wij willen spelen”, verklaarde de technische commissie op de website van IJsselmeervogels. “We zijn blij dat Oktay onze intentie deelde om met elkaar door te gaan en het feit dat we er snel uit zijn gekomen. Op die manier bouwen we verder aan de selectie van komend seizoen.”

Ervaring

Henri de Graaf keerde afgelopen zomer terug bij IJsselmeervogels. Twee jaar lang speelde hij voor Eemdijk. Daarvoor verdedigde hij ook al de clubkleuren van de Vogels, maar door een zware blessure deed hij een stap terug. Dit seizoen is De Graaf direct weer een vaste waarde en dus gaf de club al snel aan dat het de intentie had om verder te gaan met de routinier. “Henri keerde afgelopen zomer topfit en afgetraind terug bij IJsselmeervogels. Sindsdien is hij onomstreden op de linksbackpositie. Ook in de kleedkamer vervult Henri een belangrijke rol, met name door zijn ervaring, zijn karaktervolle mentaliteit en zijn flinke dosis strijdlust.” Ook De Graaf verlengde zijn contract met één seizoen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag