donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIJsselmeervogels-bestuur gaat Van den Meiracker niet straffen voor weigeren gesprek

IJsselmeervogels-bestuur gaat Van den Meiracker niet straffen voor weigeren gesprek

Het bestuur van IJsselmeervogels neemt geen maatregelen nadat trainer Ted Verdonkschot bij hen melding maakte dat Danny van den Meiracker een gesprek met de trainer afgelopen donderdag weigerde. Dat stelt André van Diermen, voorzitter van de technische commissie, in het AD.

Staartje
Verdonkschot reageert op de commotie in de Gooi en Eemlander: ,,Ik heb Danny donderdag op de training gevraagd of hij even met me wilde praten in mijn kantoortje. Ik vind hem de laatste tijd wat afwezig in het veld en wilde weten of er misschien iets speelt waardoor hij minder goed in zijn vel zit. Dat kan natuurlijk ook iets in de privésfeer zijn, we zijn allemaal mensen. Maar daar had hij geen behoefte aan. Dat hij dat weigert, is natuurlijk niet goed. Ik heb dat ook bij het bestuur aangekaart en dat krijgt nog wel een staartje. En dat hij het vervolgens doodleuk aan journalisten vertelt, is ook niet zo handig.”

Bij zichzelf te rade gaan
Dat ‘staartje’ blijkt echter wellicht anders te lopen dan de oefenmeester voor ogen heeft: ,,Als het een trainer niet meer lukt om met een speler in gesprek te gaan, dan moet hij ook bij zichzelf te rade gaan”, reageert Van Diermen van de technische commissie. ,,Wij zijn zeker niet van plan om Danny voor een paar wedstrijden te schorsen. (..) ,,Toevallig hebben we voor volgende week donderdag een evaluatiegesprek met Ted en de technische staf staan. Daar zal dit aan de orde komen. Deze donderdag hebben we eerst het gesprek met de spelersgroep. Ik neem aan dat daarin ook verschillende dingen naar voren komen.”

Geluiden uit spelersgroep
Van Diermen vervolgt: ,,Danny ligt prima in de groep en hij werkt hard voor het team. Hij heeft wel privé de laatste tijd het een en ander weer voor de kiezen gekregen en dat mogen we niet vergeten. Daarnaast is het zo dat het vorig seizoen met Ted ook al wat stroef liep en we vanuit de spelersgroep verschillende geluiden kregen. Pas na goede gesprekken hebben we toen besloten nog een jaar met hem door te gaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD