vrijdag, augustus 19, 2022
HomeClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels bereikt akkoord met vleugelspeler Langedijk

IJsselmeervogels bereikt akkoord met vleugelspeler Langedijk

Pieter Langedijk speelt in het seizoen 2021/2022 zijn thuiswedstrijden op De Westmaat. De vleugelspeler, die het voorgaande seizoen actief was voor het Tsjechische FK Pardubice, bereikte een akkoord met IJsselmeervogels, zo maakte de club bekend via de officiële kanalen.

De 27-jarige Langedijk begon met voetballen bij Excelsior Maassluis en werd toen hij elf jaar oud was ontdekt door Sparta Rotterdam waar hij een plaats kreeg in de jeugdopleiding. In deze periode haalde hij onder andere ook het Nederlands elftal voor spelers onder de 15. In 2013 maakte hij zijn debuut in het professionele voetbal en hij droeg onder andere het shirt van RKC Waalwijk, Go Ahead Eagles en TOP Oss. In 2020 koos hij ervoor om te gaan spelen in Tsjechië. In totaal was hij goed voor 170 wedstrijden in het profvoetbal waarin hij 43 keer het net van de tegenstander wist te vinden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS