Volg ons

IJsselmeervogels

IJsselmeervogels belt Schilder af en verlengt met Buitenhuis

IJsselmeervogels belt Schilder af en verlengt met Buitenhuis

Frank Schilder speelt volgend seizoen niet voor IJsselmeervogels. De Rooien zien af van het vastleggen van de centrale verdediger van De Dijk, meldt RTV Utrecht.

Jammer
Een delegatie van de Vogels bekeek Schilder afgelopen zaterdag in het duel met GVVV. De Volendammer sprak al eerder met de technische commissie. Die informeerde hem deze week dat het toch niet overgaat tot het aanbieden van een contract: “Dat vind ik jammer, ik moet nu op zoek naar iets anders.”

Terug op schreden
In plaats van Schilder vast te leggen kiest IJsselmeervogels ervoor om toch te verlengen met Jeffrey Buitenhuis. Hij kreeg eerder te horen dat zijn aflopende verbintenis niet wordt verlengd, maar de Rooie TC kwam terug op haar schreden en verlengt nu alsnog met een jaar.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels