zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels bedankt voor 'Kampioenschap van Utrecht'

IJsselmeervogels bedankt voor ‘Kampioenschap van Utrecht’

In navolging van Rijnsburgse Boys ziet ook IJsselmeervogels af van deelname aan een regionaal toernooi. Ook de Rooien willen hun spelers in juni vrij af geven met het oog op de voorbereiding op het seizoen 2021/2022.

,,In de maand mei hoopt IJsselmeervogels tweemaal een tweeluik af te werken tegen clubs uit de Tweede Divisie. De wedstrijden zullen op 1, 8, 15 en 22 mei gespeeld worden. Dat betekent ook dat IJsselmeervogels niet zal meedoen aan de KNVB Regiocup en ook niet aan het initiatief van GVVV. De reden hiervoor ligt in de plannen voor de voorbereiding op volgend seizoen die al vroeg in juli zal starten. Om die reden hebben staf en selectie de maand juni vakantie”, lichten de Vogels hun afweging toe.

Aanvankelijk was er het plan om met veel topamateurs uit de provincie Utrecht te strijden om het alternatieve Kampioenschap van Utrecht. Dat toernooi beoogt al op 24 april te willen starten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD