zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIJsselmeervogels - Achilles '29 vervroegd, Connor stopt

IJsselmeervogels – Achilles ’29 vervroegd, Connor stopt

De wedstrijd tussen IJsselmeervogels en Achilles ’29 aanstaande zaterdag zal niet zoals alle overige duels om 18.00 uur beginnen, maar is vervroegd naar 15.00 uur. Deze beslissing is genomen op verzoek van de lokale autoriteiten in Bunschoten-Spakenburg.

Titelkoorts
Zaterdag verwacht namelijk ook Spakenburg kampioen te worden en zou de huldiging in dat geval samenvallen met het duel van de Rooie rivaal. Daarnaast is het niet uitgesloten dat ook Eemdijk zaterdag kampioen wordt in de Hoofdklasse. In overleg met de KNVB, betrokken clubs en de lokale driehoek werd overeengekomen dat IJsselmeervogels – Achilles ’29 om 15 uur wordt gespeeld. Normaal gesproken moeten alle duels om een eerlijk competitieverloop te waarborgen gelijktijdig aanvangen, maar wellicht dat het feit dat zowel de Vogels als Achilles nergens meer voor spelen de voetbalbond heeft doen besluiten toestemming te geven.

Connor
IJsselmeervogels maakte vandaag ook bekend dat Christopher Connor na dit seizoen een punt zet achter zijn nog prille voetbalcarrière. De 20-jarige linksback is bezig aan zijn vijfde seizoen bij IJsselmeervogels en wil zich komend seizoen volledig kunnen richten op zijn studie en zijn muzikale talenten. Al eerder had de club bekend gemaakt het contract met Connor, die vijf jaar voor de Rooien speelde, niet te zullen verlengen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD