dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIJsselmeervogels aast op voormalig Spakenburg-target Gianluca Nijholt

IJsselmeervogels aast op voormalig Spakenburg-target Gianluca Nijholt

IJsselmeervogels gaat zich mogelijk alsnog versterken. Bij de Rooien traint sinds afgelopen week Gianluca Nijholt mee, meldt RTV Utrecht. Pikant is dat de 29-jarige middenvelder recent nog in beeld was bij rivaal Spakenburg, maar daar geen overeenstemming wist te bereiken.

De Blauwen zijn al geruime tijd op zoek naar een vervanger voor de lang geblesseerde Roy Terschegget en de vertrokken Istvan Bakx. Bij IJsselmeervogels zou Nijholt juist uit luxe worden gehaald, omdat het middenveld van de huidig koploper in de Tweede Divisie ogenschijnlijk staat als een huis.

Nijholt is clubloos nadat zijn contract bij NAC afgelopen zomer afliep. ,,Ik zie het niet als stage”, stelt Nijholt tegenover de regionale omroep. ,,Ik train in eerste instantie mee om fit te blijven. Wat er verder gebeurt zie ik wel. We zijn in gesprek. Maandag train ik weer mee en kijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. En of het bevalt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD