Volg ons

Tweede Divisie

Ignacio: ‘Zonneveld was bovennatuurlijk’

Ignacio: ‘Zonneveld was bovennatuurlijk’

Schier onpasseerbaar was Patrick Zonneveld zondag in de klassieker der traditieclubs. Want hoewel AFC jaagt op het kampioenschap, was het Koninklijke HFC dat op sportpark Goed Genoeg de lakens uitdeelde en het meeste aanspraak had op de zege. Maar de Haarlemmers liepen zich telkens stuk op Zonneveld.

,,Ik heb hem na afloop meerdere malen complimenten gegeven. Hij doet het geweldig na de winterstop en pakt punten voor ons. Wat hij tegen Koninklijke HFC liet zien was bovennatuurlijk. Ik ben heel blij met hem. Dankzij hem hebben we geen extra schade opgelopen in de titelrace”, prees Raily Ignacio zijn teamgenoot onder de lat in gesprek met De Telegraaf.

De hoofdrolspeler zelf bleef bescheiden onder zijn prestatie: ,,Ik had liever een anonieme wedstrijd gespeeld en met 2-0 gewonnen. (..) Ik denk wel dat ik bezig ben aan één van mijn beste seizoenen in mijn carrière, maar ik denk ook dat mijn reddingen meer opvallen doordat we met AFC bovenin meedraaien. Als je zoals vorig jaar tegen degradatie vecht vallen goede reddingen minder snel op.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie