zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIgnacio oordeelt hard: 'Ik heb al duizend keer gezegd: AFC is geen...

Ignacio oordeelt hard: ‘Ik heb al duizend keer gezegd: AFC is geen kampioensploeg’

AFC werd als regerend kampioen hard afgeschminkt op de Westmaat tegen IJsselmeervogels, waar het met een 5-1 nederlaag huiswaarts werd gestuurd. Raily Ignacio was ontgoocheld door de zware nederlaag.

,,Als je ziet hoe we in de tweede helft die goals weggeven.. dat is gewoon lachwekkend, niet Tweede Divisie-waardig. Als je zo een pak op de broek krijgt, schandalig eigenlijk”, stelde de aanvaller na afloop tegenover FOX Sports. Hij ziet de Amsterdammers dit seizoen dan ook geen rol van betekenis spelen aan de kop van de ranglijst: ,,Wij zijn geen kampioensploeg. Dat heb ik al duizend keer gezegd. AFC is geen kampioensploeg. Dat zie je vandaag. Je wordt afgestraft op gogme, simpele dingen. Wat iedereen ook zegt, daar moet je nooit in geloven.”

AFC beleefde een emotionele week door het overlijden van clubarts Lex Swaan. ,,We wilden het heel graag voor Lex doen maar helaas is dat niet gelukt”, besloot Ignacio.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD