maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIgnacio moe van Powel-verhaal: "Donder op man, ik ben Raily"

Ignacio moe van Powel-verhaal: “Donder op man, ik ben Raily”

Raily Ignacio heeft momenteel alle ruimte bij Kozakken Boys nu Berry Powel voor de rest van het seizoen is uitgeleend aan IJsselmeervogels. De 29-jarige spits irriteert zich echter mateloos dat het telkens over de vertrokken spits gaat, terwijl hij zelf al jarenlang één van de beste aanvallers van de Topklasse en Tweede Divisie is.

Raily is Raily

“Iedereen zegt eerste spits, maar we hebben genoeg wedstrijden gewonnen dat ik samen met Powel in de spits speelde. Voor mij hoefde hij niet weg hoor. Ik word er een beetje moe van. Iedereen zegt ‘eerste spits, je krijgt je kans’. Donder op man, ik ben Raily en ik doe gewoon m’n ding en ik scoorde vandaag weer”, zo was de ietwat aangebrande Ignacio duidelijk tegenover Kozakken Boys TV.

De aanvaller had ook nog iets te zeggen over het duel.”Je maakt het jezelf lastig natuurlijk lastig door die rode kaart zo vroeg in de wedstrijd. Het is hier al moeilijk voetballen, stugge ploeg is het, Maassluis. Maar uiteindelijk rechten we onze rug en komen we met tien man goed op voorsprong. Alleen dan is het zo dom eigenlijk dat we één minuut voor rust die tegengoal krijgen. Anders ga je met een heel ander gevoel de rust in. Dat mogen we onszelf kwalijk nemen.”

Bekijk het complete interview met Raily Ignacio

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD