Volg ons
Raily Ignacio Kozakken Boys

Tweede Divisie

Ignacio: “Ik vind het echt nergens op slaan”

Ignacio: “Ik vind het echt nergens op slaan”

Raily Ignacio zag dat Kozakken Boys geen overwinning over de streep kon trekken in de wedstrijd tegen GVVV. Alhoewel de ploeg goed begon aan de wedstrijd en lange tijd de bovenliggende partij was, ging GVVV er met de drie punten vandoor door met 2-1 te winnen.

Teleurstelling

Ignacio baalde in gesprek met FOX Sports van de nederlaag. Volgens hem zat er veel meer in voor Kozakken Boys. “Heel zuur. Ik vind het echt nergens op slaan, die manier waarop we die goal weggeven. Volgens mij vijf tegen twee. Vooral in zo’n fase van de wedstrijd waar we echt heer en meester waren, dan doe je jezelf zo tekort. Zoveel energie die je in de wedstrijd stopt, dan sta je aan het eind met lege handen, dat is echt heel zuur”, vertelde Ignacio, die het tij zelf ook niet kon keren.

Best of the rest

In de Tweede Divisie wordt nu volop gesproken over ‘best of the rest’ worden. Ignacio doet daar niet aan mee. “Ik wil gewoon zoveel mogelijk wedstrijden winnen. Als je toch niet meer eerste kan worden, dan wil je het liefst tweede worden. Maar ik wil gewoon winnen. Ik vond ons echt heer en meester vandaag, alleen het was jammer”, aldus de aanvaller.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie