donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIgnacio: "Ik vind het echt nergens op slaan"

Ignacio: “Ik vind het echt nergens op slaan”

Raily Ignacio zag dat Kozakken Boys geen overwinning over de streep kon trekken in de wedstrijd tegen GVVV. Alhoewel de ploeg goed begon aan de wedstrijd en lange tijd de bovenliggende partij was, ging GVVV er met de drie punten vandoor door met 2-1 te winnen.

Teleurstelling

Ignacio baalde in gesprek met FOX Sports van de nederlaag. Volgens hem zat er veel meer in voor Kozakken Boys. “Heel zuur. Ik vind het echt nergens op slaan, die manier waarop we die goal weggeven. Volgens mij vijf tegen twee. Vooral in zo’n fase van de wedstrijd waar we echt heer en meester waren, dan doe je jezelf zo tekort. Zoveel energie die je in de wedstrijd stopt, dan sta je aan het eind met lege handen, dat is echt heel zuur”, vertelde Ignacio, die het tij zelf ook niet kon keren.

Best of the rest

In de Tweede Divisie wordt nu volop gesproken over ‘best of the rest’ worden. Ignacio doet daar niet aan mee. “Ik wil gewoon zoveel mogelijk wedstrijden winnen. Als je toch niet meer eerste kan worden, dan wil je het liefst tweede worden. Maar ik wil gewoon winnen. Ik vond ons echt heer en meester vandaag, alleen het was jammer”, aldus de aanvaller.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD