Volg ons
Raily Ignacio Kozakken Boys

Tweede Divisie

Ignacio beklaagt zich: “Ben bekogeld met stokken, muntgeld en aanstekers”

Ignacio beklaagt zich: “Ben bekogeld met stokken, muntgeld en aanstekers”

Onder politiebegeleiding werd hij naar de spelersbus van Kozakken Boys gebracht. Raily Ignacio tartte Spakenburg tot op het bot door niet alleen te scoren tegen zijn oude club, maar ook flink te provoceren bij zijn wissel, de late 1-2 in blessuretijd en dat vervolgens in de kleedkamer in zelf opgenomen video (zie onder) nog eens dunnetjes over te doen.

Vroeg scheidsrechter op te treden

Toch voelde de Hagenaar zich na afloop slachtoffer, omdat hij van de scheidsrechter een rode kaart kreeg vanwege zijn provocerende manier van juichen bij de winnende treffer van Madjer Lukoki: “Ik ben bekogeld met stokken, muntgeld en aanstekers na de 1-2. Dat kan toch niet? Ik vroeg de scheidsrechter op te treden, maar vervolgens gaf hij mij een rode kaart. Bizar”, stelde hij tegenover TweedeDivisie.org.

Heer en meester

Ignacio vervolgt: “In de eerste helft waren we heer en meester. We speelden Spakenburg helemaal weg, alleen vergaten nog meer goals te maken. Na rust krijgen we het lastig door die rode kaart en het doelpunt uit de strafschop wat volgde. Maar we bleven met tien man als team strijden door heel compact te spelen. Ik krijg daarna nog een goede kans en aan het einde van de wedstrijd was er nog dat penalty-moment. Als ik eerlijk ben zeg ik: het was geen strafschop, maar ook geen schwalbe, dus ik snap dat de scheidsrechter hem niet gaf.” Volgens Ignacio werd hij naast bekogeld met allerlei voorwerpen ook uitgescholden en bespuugd door het Spakenburg-publiek: “Dat kan toch niet? Dan denk ik: gebruik je verstand.”

Spakenburg haalt mijn doelpuntenmoyenne mooi omhoog

De aanvaller, in het verleden weggestuurd bij de Blauwen, was extra gemotiveerd om zijn gram te halen: “Na wat ik hier heb meegemaakt is het altijd extra lekker om te winnen van Spakenburg. Ik speel graag tegen ze, want het haalt mijn doelpuntenmoyenne mooi omhoog, omdat het bijna een garantie is dat ik tegen Spakenburg scoor. Maar toch hoop ik wel dat ze erin blijven, juist omdat het leuk is om tegen ze te spelen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie