maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIgnacio beklaagt zich: "Ben bekogeld met stokken, muntgeld en aanstekers"

Ignacio beklaagt zich: “Ben bekogeld met stokken, muntgeld en aanstekers”

Onder politiebegeleiding werd hij naar de spelersbus van Kozakken Boys gebracht. Raily Ignacio tartte Spakenburg tot op het bot door niet alleen te scoren tegen zijn oude club, maar ook flink te provoceren bij zijn wissel, de late 1-2 in blessuretijd en dat vervolgens in de kleedkamer in zelf opgenomen video (zie onder) nog eens dunnetjes over te doen.

Vroeg scheidsrechter op te treden

Toch voelde de Hagenaar zich na afloop slachtoffer, omdat hij van de scheidsrechter een rode kaart kreeg vanwege zijn provocerende manier van juichen bij de winnende treffer van Madjer Lukoki: “Ik ben bekogeld met stokken, muntgeld en aanstekers na de 1-2. Dat kan toch niet? Ik vroeg de scheidsrechter op te treden, maar vervolgens gaf hij mij een rode kaart. Bizar”, stelde hij tegenover TweedeDivisie.org.

Heer en meester

Ignacio vervolgt: “In de eerste helft waren we heer en meester. We speelden Spakenburg helemaal weg, alleen vergaten nog meer goals te maken. Na rust krijgen we het lastig door die rode kaart en het doelpunt uit de strafschop wat volgde. Maar we bleven met tien man als team strijden door heel compact te spelen. Ik krijg daarna nog een goede kans en aan het einde van de wedstrijd was er nog dat penalty-moment. Als ik eerlijk ben zeg ik: het was geen strafschop, maar ook geen schwalbe, dus ik snap dat de scheidsrechter hem niet gaf.” Volgens Ignacio werd hij naast bekogeld met allerlei voorwerpen ook uitgescholden en bespuugd door het Spakenburg-publiek: “Dat kan toch niet? Dan denk ik: gebruik je verstand.”

Spakenburg haalt mijn doelpuntenmoyenne mooi omhoog

De aanvaller, in het verleden weggestuurd bij de Blauwen, was extra gemotiveerd om zijn gram te halen: “Na wat ik hier heb meegemaakt is het altijd extra lekker om te winnen van Spakenburg. Ik speel graag tegen ze, want het haalt mijn doelpuntenmoyenne mooi omhoog, omdat het bijna een garantie is dat ik tegen Spakenburg scoor. Maar toch hoop ik wel dat ze erin blijven, juist omdat het leuk is om tegen ze te spelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD