dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysIan van Otterlo bedankt Rijnsburgse Boys, maar kiest voor zichzelf

Ian van Otterlo bedankt Rijnsburgse Boys, maar kiest voor zichzelf

Ian van Otterlo is op zoek naar speelminuten en vertrekt daarom bij Rijnsburgse Boys. Vol verwachting klopte hij twee jaar geleden op de deur bij de ploeg van Henk Wisman. Afkomstig van Ter Leede bleek de concurrentie bij Rijnsburgse Boys toch te groot.

,,Het ligt niet aan de club dat ik vertrek”, zegt Ian van Otterlo. ,,De mensen zijn aardig, we hebben een leuk team en alles is tiptop geregeld, maar er is geen basisplek voor mij weggelegd, mede doordat de concurrentie groot is op het middenveld. Door meer minuten te maken, kom ik in mijn ritme, maar met af en toe een invalbeurt is dat lastig. Daarom kies ik voor mezelf en ga ik op zoek naar een club waar ik meer kans heb om te spelen.”

 

Waar zijn toekomst ligt volgend seizoen, weet Van Otterlo nog niet. “Er hebben al wat clubs gebeld, maar ik wilde eerst alles netjes bij Rijnsburg afhandelen. Nu ga ik rustig kijken welke club een type middenvelder als mij wil hebben. Ik heb wel lang getwijfeld en Rijnsburg wilde ook wel met me door, maar ik heb nu de knoop doorgehakt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD