woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe MeernHV & CV Quick te sterk voor Dongen, De Meern boekt eerste...

HV & CV Quick te sterk voor Dongen, De Meern boekt eerste zege van het seizoen

HV & CV Quick deed zondagmiddag goede zaken in de strijd om de bovenste plaatsen in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De ploeg van trainer/coach Paul van der Zwaan was te sterk voor vv Dongen (5-2). De Meern wist voor de eerste keer dit seizoen een duel winnend af te sluiten, HBS was daarvan het slachtoffer (2-1). Westlandia ging onderuit tegen ADO’20, dit betekende de zesde nederlaag voor de eerstgenoemde ploeg.

HV & CV Quick – Dongen
Quick wist al na vier minuten spelen de score te openen, doelpuntenmaker was Steven de Kruijf (1-0). Zeven minuten later moest de doelman van Dongen de bal weer uit het net halen nadat hij de inzet van Marc Boshoff niet wist te pareren (2-0). Een benutte strafschop van Kai van Hese betekende de 3-0, dit al na vijfentwintig minuten spelen.  Jaap van der Waarden bracht de spanning nog even terug (3-1), maar de ploegen zochten de kleedkamer op in de rust nadat Nabil Hadui de 4-1 op het scorebord had weten te zetten. Paul van Zon benutte een strafschop waardoor het 4-2 werd. Hiermee was het doelpuntenfestijn echter nog niet ten einde. Philip Kouwenhoven bepaalde de eindstand op 5-2.

De Meern – HBS Craeyenhout
In de eerste helft kwam De Meern op voorsprong door een eigen doelpunt van Jim Robert (1-0). In de 84ste minuut werd de voorsprong verdubbeld door een treffer van Den Haag (2-0). Roosberg wist vlak voor tijd de spanning nog terug te brengen, maar verder dan 2-1 kwamen de gasten niet. Voor De Meern was het de eerste overwinning van het seizoen.

ADO’20 – Westlandia 
1-0 Boom
1-1 Spruijt
2-1 Rijnink (P)
3-1 Mazreku
3-2 Van der Burg
4-2 De Waard

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD