Volg ons

IJsselmeervogels

Huurling Grot doet IJsselmeervogels pijn in Tiel

Huurling Grot doet IJsselmeervogels pijn in Tiel

Sherwin Grot was de grote man aan de zijde van TEC dat in de slotfase door zijn treffer alsnog één punt uit het vuur wist te slepen tegen IJsselmeervogels (3-3). Opvallend detail is natuurlijk dat de aanvaller door de ploeg uit Spakenburg uitgeleend is aan de vereniging uit Tiel. 

Ruime voorsprong
In het eerste kwartier van de wedstrijd kwam IJsselmeervogels goed weg, eerst werd een treffer van TEC afgekeurd vanwege buitenspel en later verdween een schot vanuit de tweede lijn van Wilminio Vink op de paal. In de achttiende minuut kwamen de gasten op voorsprong, waar alles en iedereen van TEC dacht aan buitenspel mocht Robbert Olijfveld toch alleen af op de doelman van de tegenstander en lobte de bal over hem heen (0-1). In de 32ste minuut kende de arbiter een strafschop toe aan de gasten, Mike van de Laar wist het buitenkansje te benutten (0-2). Nog voor de pauze wist TEC de spanning terug te brengen in de wedstrijd, Robby Holder zorgde voor de 1-2. Voordat de ploegen echter de kleedkamer op mochten zoeken gaf het scorebord al weer 1-3 aan, Mike van de Laar zijn tweede treffer betekende een ruimere voorsprong voor de Vogels.

Grot
In de 68ste minuut wist TEC de achterstand weer te verkleinen. Daar had het echter wel de hulp van de tegenstander voor nodig. Marciano van leijenhorst werkte de bal achter zijn eigen doelman Jaimy Schaap (2-3). Een minuut voor het einde van de officiële speeltijd was het Sherwin Grot, door TEC gehuurd van IJsselmeervogels, die de eindstand van 3-3 op het scorebord wist te plaatsen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels