vrijdag, januari 28, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHumeur Speelziek over Sparta Nijkerk klaart op: 'Ritme komt er weer in'

Humeur Speelziek over Sparta Nijkerk klaart op: ‘Ritme komt er weer in’

Een paar weken geleden prikkelde Eric Speelziek zijn selectie bij Sparta Nijkerk nog met opvallend kritische teksten. De boodschap is duidelijk aangekomen, want de oranje-zwarten draaien de afgelopen weken weer als vanouds. 

Zo werd tegen Staphorst weliswaar met slechts 1-0 gewonnen, maar Sparta Nijkerk was wel veel sterker: ,,Niet alleen dankzij de goal van Maurice begonnen wij goed, maar we speelden Staphorst helemaal op een hoop”, stelt Speelziek tegen het AD. ,,Ze speelden ons ook wel in de kaart, moet ik zeggen. Ze verloren heel vaak de bal bij het inspelen op het middenveld. Alleen in de eerste helft stonden wij mede daardoor al acht keer alleen voor de keeper, maar dan moet je hem wel maken”

Hij is te spreken over de prestaties van zijn selectie: ,,Het ritme komt er weer in bij ons. Sinds het bekerduel bij DEM heeft de ploeg zich enorm verbeterd, we zijn nog steeds ongeslagen en hebben al vijf keer de nul gehouden in de competitie. De start van het seizoen is geweldig.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]