dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHulst verkast van Scheveningen naar HBS

Hulst verkast van Scheveningen naar HBS

Santy Hulst maakt deze zomer de overstap van Scheveningen naar HBS. De aanvallend ingestelde speler beleefde op De Houtrust een teleurstellend seizoen, waardoor zijn vertrek al eerder bekend werd gemaakt. Hij stapt nu dus over binnen het Haagsche naar HBS.

Vaste waarde bij De Graafschap

De afgelopen jaren waren vreemd voor de 28-jarige Hulst. Hij speelde bij AZ, ADO Den Haag, FC Dordrecht en De Graafschap. In totaal kwam hij tot 105 wedstrijden in het betaalde voetbal en scoorde 26 keer. Daarvan was hij met name bij Dordrecht op dreef met dertien goals in 2011-2012, vorig seizoen speelde Hulst ook nog liefst 32 duels in het promotiejaar van de Superboeren.

Vijfde nieuweling voor HBS

Toch werd zijn contract niet verlengd en kwam hij terecht bij Scheveningen. Onder John Blok was Hulst een vaste waarde met 26 wedstrijden, waarvan 24 keer in de basis. Scoren deed hij alleen erg weinig met uiteindelijk vier goals. Net zoals Scheveningen speelt Hulst komend seizoen toch in de Derde Divisie, maar wel op zondag. HBS legde eerder Freek Langermans (Blauw Geel’38), Justin Lopes (Ter Leede), Remco van Wingerden (RKAVV) en Gino Mulder (Quick) ook al vast.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD