zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlUitgelichtHulp gevraagd bij de grote voetbalbijnamen encyclopedie van het topamateurvoetbal!

Hulp gevraagd bij de grote voetbalbijnamen encyclopedie van het topamateurvoetbal!

Iedereen zal de Rooien en Blauwen uit Spakenburg en Veenendaal kennen. Scheveningen afficheert zich graag als ‘Schollekoppen’, ADO’20 noemt zichzelf graag de ‘Superezels’ en Dongen luistert ook naar de bijnaam ‘De Kanaries’.

Voetbal247.nl is benieuwd naar de vele andere bijnamen van clubs uit het topamateurvoetbal en daarvoor willen we graag een beroep doen op jou. Welke bijnamen van clubs ken jij? En misschien weet je zelfs wel het verhaal erachter? Laat het ons weten.

Deze winterstop verzamelen we zo veel mogelijk bijnamen en zullen die op een later moment publiceren, wellicht gecombineerd met de mooiste anekdotes over de ontstaangeschiedenis van de ‘geuzennnaam’. Bovendien willen we ze ook af en toe gaan gebruiken in onze berichtgeving.

Heb jij dus nog een bijnaam van een club uit de Tweede Divisie tot en met de Hoofdklasse? Uiteraard zijn we ook geïnteresseerd in bijnamen van clubs uit de Eerste Divisie. Laat ze ons weten via ons contactformulier, of via onze social media-kanalen. Je mag dus ook reageren via dit bericht op Facebook, Twitter of Instagram.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD