Volg ons
Murat Onal FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

Huizen: Aanvaller keert terug; verdediger verlengt toch en Onal komt

Huizen: Aanvaller keert terug; verdediger verlengt toch en Onal komt

Huizen begint de selectie voor volgend seizoen langzaam vorm te geven. Nadat eerder liefst vijftien spelers bekend maakten om te vertrekken is er daar één op teruggekomen: Danny Benning. Daarnaast zijn er twee nieuwelingen gepresenteerd door de bewoners van De Wolfskamer.

Langstzittende selectiespeler blijft toch

Benning debuteerde op negentienjarige leeftijd in het eerste elftal van Huizen en hij is alweer bezig aan zijn zevende seizoen. De vleugelverdediger gaf aan dat hij zou vertrekken, maar na nieuwe gesprekken met de technische commissie is hij op zijn besluit terugkomen. Zo zal hij zijn achtste jaar ingaan en is daarmee de meest ervaren speler in de selectie van de nieuwe trainer Erik Assink.

Zorgen bij Assink

Assink liet onlangs in de Gooi- en Eemlander zijn bezorgdheid optekenen, want op het moment dat hij tekende was de aanstaande leegloop nog niet ingezet. Van de huidige selectie hebben naast Benning voorlopig slechts een aantal vaste basisspelers verlengd, waaronder Joey Papamelodias, Wouter Vente, Aron Klaassen, Arnoud van Toor en Garrett Jones. Daarnaast komt keeper Kevin Rijnsvis over van GVVV en verdediger Renee Troost van Ter Leede.

Aanvaller keert terug en komt erbij

Huizen heeft nu opnieuw twee nieuwelingen gepresenteerd. Quincy van Waveren keert terug. De 22-jarige aanvaller komt uit de jeugd van Huizen, maar besloot zijn vleugels uit te zwaaien naar Sparta Nijkerk. Bij de Hoofdklasser is hij basisspeler, toch besluit nu terug te keren. Vorig seizoen was hij van grote waarde bij Huizen in het promotiejaar. Murat Önal komt daarnaast over van FC Lisse. De 29-jarige aanvaller komt dit seizoen mede door blessures weinig aan spelen toe bij FC Lisse. Önal speelde in het profvoetbal voor onder meer Cercle Brugge, FC Volendam en in Kazachstan.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag