maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHudepohl met 'Haagse trein' via Madurodam naar Rijnsburg

Hudepohl met ‘Haagse trein’ via Madurodam naar Rijnsburg

Vier keer per week wordt hij opgepikt bij Madurodam. Max Hudepohl behoort tot de zogenaamde ‘Haagse trein’ van Rijnsburgse Boys, waar ook Joël Tillema, Jordy Strooker en Giovialli Serboni in plaatsnemen.

Bijnaam
Het viertal carpoolt samen naar de Middelmors, vertelt de 20-jarige middenvelder in het AD: ,,Ze pikken mij op bij Madurodam. Als laatste sluit Jordy Strooker aan, die staat dan te wachten bij Van der Valk in Wassenaar. Bij Rijnsburg hebben ze een bijnaam voor ons, ze noemen ons ‘De Haagse Trein’.”

Boel op slot gooien
Ondanks haar status als promovendus zouden de Uien komend seizoen meer moeten kunnen bereiken dan alleen handhaving, stelt Hudepohl in de krant: ,,Al wordt het wekelijks vechten voor de punten, maar een positie in de middenmoot moet haalbaar zijn. Op dit niveau zijn genoeg ploegen die er gespecialiseerd in zijn om als ze op 1-0 voorsprong komen, de boel op slot te gooien. Moet je van goeden huize komen om daar doorheen te geraken. Gelukkig beschikken we over veel aanvallende kwaliteiten. We hebben vorig seizoen veel goals gemaakt, zelfs het hoogste aantal van allemaal. Alleen kregen we er ook veel tegen, slechts drie ploegen incasseerden er meer. Het is duidelijk dat we ons dat laatste niet meer kunnen veroorloven.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD