Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

HSV Hoek versterkt zich met Jong Sparta-verdediger Klap

HSV Hoek versterkt zich met Jong Sparta-verdediger Klap

Jelle Klap maakt komend seizoen deel uit van de selectie van HSV Hoek. De 21-jarige verdediger speelde het voorgaande seizoen zijn wedstrijden voor Jong Sparta in de Tweede Divisie, meldt het regionale dagblad PZC.

Tweede Divisie
De verdediger kwam tot 33 competitiewedstrijden in dienst van de Rotterdamse beloftenploeg, maar een contract zat er niet in voor de uit Wemeldinge afkomstige speler. Klap liep stage in Duitsland zonder het gewenste resultaat. HSV Hoek sloeg vervolgens toe en wist hem te verleiden om voor de club uit te komen in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal.

Betaald voetbal
Klap speelde in zijn jeugdjaren onder andere bij Willem II en FC Dordrecht. In Zeeland was hij eerder actief bij Goes en JVOZ.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag