HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHSV Hoek traint en voetbalt voluit in België

HSV Hoek traint en voetbalt voluit in België

De selectie van HSV Hoek kan zich voluit prepareren op de mogelijke hervatting van de competitie in de derde divisie begin februari door trainingen en oefenwedstrijden in België te laten plaatsvinden, zo meldt PZC. Het nieuwe Belgische trainersduo Lorenzo Staelens / Gaby Demanet heeft een programma samengesteld waarbij 2x per week wordt getraind op een veld van VK Watervliet. Op deze wijze ontduikt de club de in Nederland geldende coronamaatregelen; in België is trainen en voetballen voor de selectie toegestaan.

Zaterdag a.s. spelen de Zeeuwen op het veld van Oostakker een oefenduel tegen Racing Gent. Ook volgende week dinsdag en donderdag wordt er getraind bij VK Watervliet en staat er vervolgens op zaterdag  15 januari, als de lockdown wellicht niet meer geldt een training op de planning op het eigen complex van Hoek. Om 19.00 in de avond speelt het team dan weer een oefenwedstrijd in België tegen SK Lebbeke.

HSV Hoek wil op 22 januari ook een oefenwedstrijd spelen op eigen terrein en heeft voor een week later een oefenwedstrijd tegen het Belgische Zelzate afgesproken. Afhankelijk van welke coronabeperkingen gaan gelden na 15 januari zal er aan een trainingsprogramma worden gewerkt voor de periode tot de thans veronderstelde hervatting van de competitie op 5 februari.

Theo Uphus

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.