Volg ons

Derde Divisie

HSC’21 ziet Hidde van Dijk alsnog vertrekken

HSC’21 ziet Hidde van Dijk alsnog vertrekken

Hidde van Dijk heeft zijn laatste wedstrijd voor HSC’21 gespeeld. De 21-jarige middenvelder zou eigenlijk de club uit Haaksbergen trouw blijven na de zomer, maar kiest vanwege een verhuizing alsnog voor een vertrek.

Van Dijk kwam vorige zomer over van Blauw Geel ’38 en was daarvoor actief bij Jong Vitesse. Hij speelde bij HSC’21 voornamelijk als linkervleugelaanvaller. Vanwege een verhuizing van Zutphen naar Nijmegen is blijven bij HSC’21 geen optie. Het is nog niet bekend waar hij zijn loopbaan vervolgt.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie