Volg ons
Eddy Boerhof HSC'21

Derde Divisie Zondag

HSC’21 zet met ‘prima selectie’ in op top vijf

HSC’21 zet met ‘prima selectie’ in op top vijf

HSC’21 viel als allerlaatste club buiten de boot voor de Tweede Divisie, want in een beslissingsduel werd van UNA verloren. Terwijl een week eerder de Haaksbergse club op eigen veld duidelijk de overhand had, toen werd de klus niet afgemaakt. De groenhemden gaan nu voor een plaats in de top vijf van de Derde Divisie Zondag, maar helemaal weg is de kater nog niet.

Herinneringen komen boven

Dat geeft trainer Eddy Boerhof toe in de Tubantia. “Het heeft nog wel een tijd door m’n hoofd gespookt. Als je zo dicht bij promotie bent en het gaat in de laatste wedstrijd toch mis… Dat doet pijn. Zaterdag oefenden we tegen HHC Hardenberg, dat wel in de Tweede Divisie zit, en ook dan komen er herinneringen boven.” Daar kwam nog eens bij dat HSC een uitstekende wedstrijd speelde. Het werd op de Boshoek 2-2, waar de bezoekers eigenlijk al ruim voor hadden moeten staan.

Genoeg concurrentie binnen selectie

“De Tweede Divisie was een prachtige uitdaging geweest, maar ook de Derde Divisie brengt hopelijk genoeg moois. De voorbereiding was heel kort, en het is eigenlijk onmogelijk om in zo’n korte tijd al de optimale conditie te creëren. Maar daar heeft iedereen mee te maken.” Positief over het komende seizoen is Boerhof wel. “We hebben een prima selectie, die in vergelijking met vorig seizoen redelijk intact gebleven is. Er is genoeg concurrentie. In grote lijnen staat het elftal, maar je weet nooit wat er in een laatste trainingsweek nog kan gebeuren, met blessures of jongens die zich echt in de kijker spelen. Wat de doelstelling betreft: na zo’n tien wedstrijden kun je pas goed zeggen wat er mogelijk is. Maar de top 5 is wel iets waar je voor gaat.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag