vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagHSC'21 wil nieuw kunstgrasveld bekostigen middels obligaties

HSC’21 wil nieuw kunstgrasveld bekostigen middels obligaties

Het hoofdveld van HSC’21 is aan vervanging toe, maar de club heeft momenteel niet voldoende geld in kas om een nieuw kunstgrasveld aan te schaffen. Daarom roept HSC’21 de hulp van de leden in. Hij hoopt dat de clubleden obligaties willen kopen, waarmee het kunstgrasveld gefinancierd kan worden.

Minimaal 175.000 euro

HSC’21 wil in 2017 en anders in 2018 een nieuw kunstgrasveld aanschaffen. De kosten hiervan zijn dermate hoog, dat de club uit Haaksburgen een obligatielening presenteert. Voorzitter Wim ten Voorde van de beheersstichting van de accommodatie van HSC’21 rekende op verzoek van Tubantia uit dat er minimaal 175.000 euro nodig is. “Dat geld is er nog niet. Maar we hopen met uitgifte van obligaties het ontbrekende deel binnen te krijgen. We doen een oproep aan de leden om obligaties te kopen.”

Nieuwjaarsreceptie

Op 7 januari geeft HSC’21 tijdens de nieuwjaarsreceptie meer informatie over de obligatielening. Het is de bedoeling dat leden de mogelijkheid krijgen om voor een bepaald bedrag een obligatie te kopen. De bedragen zijn nog niet definitief, maar Ten Voorde zelf denkt aan obligaties van 100 en 1000 euro, tegen een rente van twee procent.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD