Volg ons
HSC'21 sportpark kunstgras

Derde Divisie Zondag

HSC’21 wil nieuw kunstgrasveld bekostigen middels obligaties

HSC’21 wil nieuw kunstgrasveld bekostigen middels obligaties

Het hoofdveld van HSC’21 is aan vervanging toe, maar de club heeft momenteel niet voldoende geld in kas om een nieuw kunstgrasveld aan te schaffen. Daarom roept HSC’21 de hulp van de leden in. Hij hoopt dat de clubleden obligaties willen kopen, waarmee het kunstgrasveld gefinancierd kan worden.

Minimaal 175.000 euro

HSC’21 wil in 2017 en anders in 2018 een nieuw kunstgrasveld aanschaffen. De kosten hiervan zijn dermate hoog, dat de club uit Haaksburgen een obligatielening presenteert. Voorzitter Wim ten Voorde van de beheersstichting van de accommodatie van HSC’21 rekende op verzoek van Tubantia uit dat er minimaal 175.000 euro nodig is. “Dat geld is er nog niet. Maar we hopen met uitgifte van obligaties het ontbrekende deel binnen te krijgen. We doen een oproep aan de leden om obligaties te kopen.”

Nieuwjaarsreceptie

Op 7 januari geeft HSC’21 tijdens de nieuwjaarsreceptie meer informatie over de obligatielening. Het is de bedoeling dat leden de mogelijkheid krijgen om voor een bepaald bedrag een obligatie te kopen. De bedragen zijn nog niet definitief, maar Ten Voorde zelf denkt aan obligaties van 100 en 1000 euro, tegen een rente van twee procent.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag