Volg ons

Derde Divisie

HSC’21 verlengt met Daniël Nijhof; trainer tekent voor 10e seizoen

HSC’21 verlengt met Daniël Nijhof; trainer tekent voor 10e seizoen

HSC’21 zet de samenwerking met trainer Daniël Nijhof ook volgend seizoen voort. Ook assistent Leon van Dijk blijft actief bij de derdedivisionist uit Haaksbergen.

Nijhof is bezig aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer. Daarvoor was hij vijf seizoenen lang assistent-coach en coach van het beloftenteam. ,,Het gevoel van beide kanten is nog steeds goed en de spelersgroep tevreden, dus wordt de samenwerking met in ieder geval een seizoen verlengd”, motiveert HSC’21 de beslissing. ,,Volgend seizoend wordt dus alweer zijn tiende seizoen bij de club, waar hij dan ook prima past, zowel qua clubcultuur als qua filosofie en voetbalvisie van de club. Een club die zich, ondanks een klein budget, graag wil handhaven in de top van het amateurvoetbal. Met leuk voetbal, veel spelers uit eigen gelederen en talenten uit de regio.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie