zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHSC'21 teleurgesteld: "Accu meteen weer opladen"

HSC’21 teleurgesteld: “Accu meteen weer opladen”

HSC’21 was de betere tegen UNA, maar kwam op eigen veld niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Hierdoor zullen de twee clubs volgende week op herhaling gaan. Inzet is de allerlaatste plaats in de Tweede Divisie, de wedstrijd wordt gespeeld op het veld van JVC Cuijk.

Over tot de orde van de dag

Trainer Eddy Boerhof vond tegenover TC/Tubantia dat zijn ploeg de klus al had moeten afronden. “We hadden vandaag de overwinning verdiend, iedereen was er klaar voor. Maar we gaan de accu meteen weer opladen. Dat is geen enkel probleem. We gaan over tot de orde van de dag. Het vizier gaat op volgende week.”

Overtuigd dat we het halen

Voor Erwin Nieuwboer bestaat er geen twijfel wie er in Cuijk gaat winnen. “We begonnen zo goed, hadden na een half uur met 3-0 voor moeten staan. Zij hebben geen kansen gehad en wij hebben de hele wedstrijd onder controle gehad. We hadden verdiend om te winnen. Maar we moeten volgende week nog een keer aan de bak. Maar we hebben laten zien dat we deze ploeg kunnen hebben. Ik ben ervan overtuigd dat we het gaan halen.” HSC moet het dan wel doen zonder Leon van Dijk en Burak Basut, zij liepen tegen een schorsing op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD