Volg ons
Eddy Boerhof HSC'21

Tweede Divisie

HSC’21 klaar voor UNA: “Nu moet het gebeuren”

HSC’21 klaar voor UNA: “Nu moet het gebeuren”

HSC’21 speelt maandag tegen UNA in een rechstreeks gevecht om het laatste ticket in de Topklasse Zondag voor de Tweede Divisie. Bij een gelijkspel volgt er een beslissingsduel. Jordi van Ek kijkt alvast vooruit naar het bijzondere treffen. “Vanaf zondag zijn we er al mee bezig na het duel met Hercules of misschien wel eerder. Het gaat er nu echt om. Dit is ook de mooiste manier om te promoveren in een echte finale.”

Niet het doel

Het hele seizoen heeft HSC’21 uitgesproken dat promotie geen doel is. Dat onderschrijft Van Ek nogmaals tegenover TwenteSport.com. “Handhaving was dit seizoen het doel, maar we hebben er stiekem wel op gehoopt. We zijn altijd met een schuin oog naar blijven kijken, omdat de verschillen zo klein bleven. Het is geen verplichting om te promoveren, maar nu we zo dichtbij zijn moet het gewoon gebeuren.”

Pas één keer verloren op eigen veld

In Veldhoven werd het eerder dit seizoen 4-1. “Ik kan me ook nog een 1-8 herinneren van twee seizoenen terug. Dit is alleen een wedstrijd op zich en wij gaan van eigen kracht uit. Het is wel een voordeel dat we thuis spelen. Daar verloren we pas één keer dit seizoen en ik hoop op veel publiek. Het zou geweldig zijn om hier te promoveren. Dat gaat voelen als een kampioenschap en wordt een groot feest.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie