zondag, september 26, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagHSC'21 kan fluiten naar Hongaarse topaanwinst

HSC’21 kan fluiten naar Hongaarse topaanwinst

HSC’21 kan een streep zetten door de naam van Barnabás Rácz. De 25-jarige Hongaarse middenvelder zou komend seizoen voor de club uit Haaksbergen uitkomen, maar is nu al weggeplukt door een profclub.

Rácz speelde welgeteld één oefenduel met HSC’21, maar zal komend seizoen actief zijn in de Eerste Divisie bij FC Eindhoven, meldt Tubantia. De spelmaker en tevens voormalig jeugdinternational kwam deze zomer over van het Hongaarse Ujpest FC. De Hongaar tekende een contract in Haaksbergen met de clausule dat hij bij een positieverbetering kon overstappen naar een betaald voetbal organisatie. Daar maakt hij nu al gebruik van.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD