Volg ons

Derde Divisie

HSC-coach Nijhof: ‘Breedte van selectie is onze kracht’

HSC-coach Nijhof: ‘Breedte van selectie is onze kracht’

HSC’21 lijkt het juiste spoor te hebben gevonden. De ploeg uit Haaksbergen versloeg zondag Westlandia en klimt naar de zevende plaats.

Tot tevredenheid van coach Daniël Nijhof: ,,Het was een dikverdiende overwinning”, constateert hij in gesprek met Tubantia. ,,Het beeld van de vorige wedstrijden herhaalde zich. We kwamen op voorsprong, maar het werd toch weer gelijk. Na de 2-1 kregen we een aantal kansen. Toen de 3-1 viel dacht ik dat het duel was beslist, maar na de 3-2 werd het toch weer spannend.”

,,Wij hebben niet een of twee topspelers, de breedte van de selectie is onze kracht. Tom ter Hogt had last van zijn knie, Stef Ottink van het bovenbeen en Joost Screever van de hak. Er speelden drie anderen zonder dat de ploeg kwalitatief minder werd. De nummers twaalf, dertien en veertien zijn ook volwaardige eerste elftalspelers. Dat is fijn, want tijdens het seizoen heb je iedereen nodig.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie