Volg ons

Tweede Divisie

Hovestad (IJsselmeervogels): ‘Super mooie wedstrijd, ook voor de supporters’

Hovestad (IJsselmeervogels): ‘Super mooie wedstrijd, ook voor de supporters’

Ralph Hovestad was zichtbaar tevreden direct na de door IJsselmeervogels gewonnen wedstrijd tegen Excelsior Maassluis (1-0). De verdediger sprak van een terechte winnaar in een mooi duel voor zijn team en de supporters van de club uit Spakenburg. 

Terechte zege
,,Het was top, echt een super mooie wedstrijd. Niet alleen voor het team, maar natuurlijk ook voor de supporters. Ik denk dat iedereen echt van ons heeft genoten als team. Ik denk dat de drie punten echt dik verdiend waren”, aldus Hovestad tegenover de camera van IJsselmeervogels TV.

Vink
De verdediger slaagde in zijn opdracht om Kevin Vink onschadelijk te maken.  Hovestad was echter van mening dat dit niet alleen zijn verdienste was, maar die van het hele team. ,,In het verleden heb ik samen met hem gespeeld bij RKC en ik weet dat Kevin een boom is van een kerel, waarschijnlijk een kop groter dan dat ik ben. Het is gewoon een fantastische spits en ik denk dat wij hem als team goed uitgeschakeld hebben.”

Hamstring
Hovestad moest na 65 minuten spelen het speelveld verlaten vanwege een blessure. ,,Ik heb al een tijdje last van mijn hamstring, ik heb dit seizoen nog niet veel minuten gemaakt. Dat zal er wel mee te maken hebben gehad dat het er een beetje in schoot. Nu rust pakken en hopelijk volgende week weer knallen. De hamstring is nu een beetje stijfjes, maar ik denk dat een paar daagjes rust wel goed kan doen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie