Volg ons

Blauw Geel'38

Houdini-act van Blauw Geel’38 in Haaksbergen, JVC Cuijk blijft winnen

Houdini-act van Blauw Geel’38 in Haaksbergen, JVC Cuijk blijft winnen

JVC Cuijk en Blauw Geel’38 gaat aan kop in de tweede periode. JVC Cuijk boekte een degelijke zege bij Dongen, terwijl Blauw Geel’38 vanuit een ogenschijnlijk kansloze positie toch nog de volle buit pakte tegen HSC’21. EVV verschafte zichzelf lucht door een 3-0 zege op De Meern.

Dongen – JVC Cuijk 0-2
JVC Cuijk boekte de derde zege op rij en blijft daardoor ook goede kansen maken op het winnen van de tweede periode. Op bezoek bij Dongen boekte de ploeg een verdienden 2-0 overwinning, dat daardoor het zicht op die periodetitel kwijt is.

Dongen kreeg na een kwartier een uitgelezen kans op voorsprong te komen, maar Paul van Zon miste vanaf de strafschopstip. Vanaf dat moment was JVC Cuijk de bovenliggende partij. Voor de rust drukten de Oost-Brabanders dat al in de score uit. Topschutter Jordie van der Laan (foto) was weer een trefzeker. Kort na rust verdubbelde JVC Cuijk de score. Na een scrimmage, was het Bjenze Graat die uiteindelijk doeltreffend uithaalde.

HSC’21 – Blauw Geel’38 2-3
Blauw Geel’38 gaat samen met JVC Cuijk aan de leiding in de tweede periode, dankzij een wonderbaarlijke inhaalrace tegen HSC’21. Voor rust waren de kansen schaars in Haaksbergen, maar had HSC’21 wel een duidelijk overwicht. De 1-0 voorsprong via Job Derksen was dan ook verdiend. Kort na rust had HSC’21 geluk, toen een vrije trap van Kelvin Veensma van richting veranderd in het doel belandde.

Omdat HSC’21 op de counter verzuimde de wedstrijd te beslissen, kon Blauw Geel’38 toch nog terugkomen. Het voerde de druk in de slotfase al wat op en toen Mustafa Guler met een knap schot voor de aansluiting zorgde, brak de paniek uit bij HSC’21. Nog geen minuut later was het al gelijk via Alexander Mols en toen de wedstrijd vervolgens op een gelijkspel leek af te stevenen, zorgde Sten van Vessem uit een corner in de laatste seconde voor de totale ommekeer.

EVV – De Meern 3-0
EVV kende tot dusverre een rampzalig 2018 met vijf nederlagen op rij, maar boekte vandaag op een belangrijk moment een duidelijke en verdiende 3-0 overwinning op De Meern. Daardoor hoeven de Limburgers zich voorlopig geen zorgen te maken. De treffers vielen allemaal na rust. Rick Polman opende de score uit een strafschop, waarna Demen Roumen voor de beslissing zorgde. Het slotakkoord was voor Chefrino Eind die de 3-0 aantekende.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Blauw Geel'38