Volg ons

Tweede Divisie

Houdini-act redt Kozakken Boys bij VVSB

Houdini-act redt Kozakken Boys bij VVSB

Lang leek het erop dat Kozakken Boys na zeven speelrondes zou afzakken naar de laatste plaats. Een opleving in het laatste kwartier zorgde alsnog voor een Werkendamse zege op bezoek bij VVSB.

In Noordwijkerhout was het VVSB dat het initiatief had in de beginfase en na een kwartier via een rake boogbal van Arno Dijkstra op 1-0 kwam. Wederom een lob betekende de 2-0 na ruim een half uur. Ditmaal was Lulinho Martins de maker van de treffer. De equipe van De Muijnck mocht van geluk spreken dat de schade in de eerste helft niet groter was, want verdedigend zag het er regelmatig niet best uit.

Na de pauze deed Ahmed El Azzouti vanuit het niets wat terug en hoé: met een weergaloze omhaal scoorde hij de 2-1. Twintig minuten voor tijd deelde VVSB een nieuwe tik uit: Tommy Bekooij rondde een voorzet van Martins af en bracht de marge weer op twee treffers. Opnieuw vanuit het niets scoorde Kozakken Boys, nu was Gwaeron Stout de doelpuntenmaker uit een moeilijke hoek: 3-2. Drie minuten later was de wederopstandig van de Werkendammers compleet, toen de ingevallen Irvingly van Eijma de 3-3 binnenfrommelde. Een zenuwslopende slotfase volgde, met grote kansen voor Sven Verlaan en Kozak Stout. In blessuretijd maakte El Azzouti de Houdini-act van Kozakken Boys compleet door de 3-4 te scoren. In de resterende blessuretijd wist VVSB zich niet meer op te richten, waardoor het Kozakken Boys laat ontsnappen en zelf steviger de laatste plaats in handen heeft.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie