zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHorrortackle Selimi maakt tongen los: 'Ik ga hier niet verliezen'

Horrortackle Selimi maakt tongen los: ‘Ik ga hier niet verliezen’

Na afloop van de derby tussen IJsselmeervogels en Spakenburg werd er vrijwel alleen nagesproken over de horrortackle van Argjend Selimi op Ahmed el Azzouti. De ophef werd versterkt door de opvallende uitspraken van de hoofdrolspeler.

,,Je kunt het als slim én niet-slim zien”, blikte Selimi terug op zijn charge in gesprek met FOX Sports. ,,Ik haal die aanval eruit. Die actie zelf was misschien niet slim, maar ik zou het zo weer doen, eerlijk gezegd. Ja, ik heb de actie teruggezien, haha, maar ik haalde niet echt door. Ik wilde ‘m vegen, de actie was niet bedoeld om hem dood te trappen. El Azzouti is natuurlijk een heel goede voetballer en ik hoop dat hij dat de komende weken ook kan laten zien bij IJsselmeervogels. Maar ik ga hier niet verliezen, dat staat vast.”

Waar iedereen buiten het Spakenburg-kamp schande sprak van de actie en het interview na de wedstrijd, klinken er in het Blauwe kamp ook zalvende woorden. Onder meer van bestuurslid commerciële zaken Frank Hartog.

Anderen dragen hem voor voor een lintje of noemen hem een ’topper’.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD